Kezdők Csomagja

Kedves Szülő!
Kedves leendő Karatéka!

Örülök, hogy Ön vagy gyermeke az 1990-ben alapított Yakuzák SE. tagja kíván lenni. Sportegyesületünkben öt településen Jászberényben, Nagykátán és Jászboldogházán, Jászfényszarun, Tápiószelén Masutatsu Oyama 10.danos mester által megalkotott KYOKUSHIN KARATE oktatása folyik. Célunk a karate gyakorlásával harmonikus, kiegyensúlyozott közösségi fiatalok nevelése. Harcművészeti iskolánkban a fiatalok fizikai és szellemi, érzelmi képzése egyaránt fontos, melyek sensei Agócs Tibor 3.danos mester vezetésével folynak. A szülőkkel partnerségi kapcsolatot, és együttműködést kíván egyesületünk kialakítani a tanítványok lehető legjobb előmenetelét szem előtt tartva. Az edzéseken a megjelenés az általános sportfelszerelésben melegítő ruha, póló,- illetve ha van karate ruhában - lehetséges. 

A harcművészetekre jellemző módon fontos a pontos megjelenés, kérem, az esetleges hiányzást mindig előre SMS-ben jelezni a 06706331007-es számon!
 Az egyesületi regisztráció 5000.- Ft, amely tartalmazza a „tájékoztató csomagot” is. Ebben mind a szülő, mind a karatéka számára fontos információk vannak az egyesületünkről és a kyokushin karatéról egyaránt. A Sportegyesületi tagsági díj 6000.-Ft/hó, amely nem „edzésdíj”, és nem „szolgáltatási díj”, hanem az egyesületbe való tartozás díja.  Ezt minden hónap 15.-ig késedelem nélkül kérem befizetni. A Sportegyesületünk edzéseit nem rendszeresen látogatók, illetve a hiányzók ugyanúgy tagsági díjat fizetnek. Erre azért van szükség, mert az egyesület programjai nem függhetnek az edzést épp látogatók létszámától, illetve az egyesület által nyújtott lehetőségekre, kedvezményekre így válik jogosulttá az egyesület tagja. A Furkó Branc-hez  tartozó egyesületekben sportoló karatékák minden évben kötelesek éves tagsági díjat fizetni. A szervezeti tagsági díj egy évre 7000.-Ft. Ezért szervezeti tagsági igazolványt és – éves/fél éves – tagbélyeget kapnak, az igazolvány kiállításához szükséges adatok: név, szül. idő, hely, anyja neve, lakcím, telefonszám, és 1 db 4x4-es igazolvány kép. Ezzel a karatékák a Shinkyokushin Harcművész Szövetség teljes jogú tagjává válnak, és így részt vehetnek a szervezet edzésein, edzőtáborain, versenyein és övvizsgáin. A Jászberényi Yakuzák SE.-ben sportoló fiatalok rendszeresen részt vesznek közösségi programokban (kirándulás, nyársalás, edzőterem takarítás, bemutatók, edzőtáborok, stb…) melyek a személyiség fejlődése szempontjából nélkülözhetetlenek. Kérem a szülőket támogassák gyermeküket a közösségi programokban, és ha lehet maguk is vegyenek részt ezekben. 
Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzám!
(tel: 06706331007).

Sérülésmentes edzéseket és jó egészséget kívánok!
OSU! sensei Agócs Tibor SE. elnökhelyettes, szakmai vezető
CsatolmányMéret
alap szavak kifejezesek japanul.doc30 KB
alap technikak.doc64 KB
dojo etikett, dojo kun.doc40 KB
karate szimbolum.doc21.5 KB
ovvizsga.doc25.5 KB
versenyzoknek.doc22.5 KB
narancs-versenyzoi vizsga.docx12.82 KB
narncssarga_ovvizsga_anyaga.jpg101.24 KB
Kezdők csomagja.pdf13.69 MB

(tovább...)