Államtitkári találkozó…

k, 2022-10-11 22:50 — senseiagocs
3686AD3E-315C-4B63-91DA-C261570392C9.jpeg
A Yakuzák Se /  Y Akadémia szakmai vezetője Agócs Tibor és Nagykáta térség országgyűlési képviselője Czerván  György járt ma megbeszélésen a Sportért Felelős Államtitkárságon. Dr. Schmidt Ádám államtitkár és Berkó Lajos kabinetfőnök fogadtam a nagykátai beruházással kapcsolatosan a civil szervezet vezetőjét és a képviselőt. 
A tárgyaláson Agócs Tibor bemutatta az eddig megvalósult beruházást. Az elképesztő  társadalmi összefogásnak és munkának köszönhetően ár-érték arányban a beruházás átlépte a 70 milliós összeget.
A sikeres műszaki átadást követően a nagykáta városközponti Y Ház utolsó befejező szakaszához ért. A létesítmény meleg burkolataival kapcsolatos munkák  valamint a sport eszközparkjának berendezése következik.
- Hatalmas munkát végzett el közösségünk az elmúlt kilenc hónapban. Tartottuk a tervet. A 2020-ban létrehozott költségvetésből 2022-ben építkeztünk, miközben elképesztő árrobbanás volt az építőiparban mind az építő anyagok mint pedig a munkadíjaknan is. Fantasztikus hogy doktor Schmidt Ádám államtitkár úr a kezdetektől fogva ennek a projektnek a részese, hiszen még miniszterelnöki tanácsadóként segítette a projekt elindulását. Most pedig államtitkárként láthatja a program teljes megvalósulását. Derűs hangulatú hatékony megbeszélésen vagyunk túl. Kiváló a kapcsolatunk a kabinettel, melyet remélem az ünnepélyes átadó még tovább fog erősíteni.- mondta az Y Házak szakmai vezetője sensei Agócs Tibor

https://youtu.be/jiJCJ21lETw

(tovább...)