Jótékonysági előadást adott nekünk a Jászság Népi Együttes...

v, 2018-09-30 22:20 — admin
CB638FF9-EDC3-4868-B7A9-3CE271038C3C.jpeg
34357495-081F-4EA3-8623-322E3BA54231.jpeg
"Mi erre megyünk"címmel jótékonysági előadást adott a Jászság Népi Együttes és a Viganós gyerekek az épülő tornapályánk támogatására.
A Kárpát-medence táncaiból zenéiből kaptunk ízelítőt a Dobroda zenekar, Pál Mihály és Makula Zoltán közreműködésével. 
A műsor szerkesztője: Szűcs Gábor volt.
Koreográfusok: Busai Norbert, Busai Zsuzsanna, Fundák Kristóf, Fundák-Kaszai Lili, Mária Szűcsné Urbán, Szűcs Gábor, és Vajai Franciska.A Fölszállott a Páva verseny győztes együttese fantasztikus hangulatot varázsolt és magával ragadta az adakozó közönséget. Közel kétszázan vásároltak belépő jegyet és ezzel segítették az Y Akadémia terveit. 
Köszönet a Jászság Népi Együttes minden tagjának a hozzájárulást céljainkhoz! Köszönet a Jászkerület Kulturális és Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-nek és Berec Zsoltnak! Köszönet a Trió Rádiónak a segítségért. Külön Köszönet Bódis Évának és Magera Tibornak! Köszönet Soós Andrásnak és feleségének Anitának a Tuti Tipp tulajdonosainak a hirdetésekért! Köszönet Kiss-  Lászlónak és családjának a STELL KLM BAU Kft. tulajdonosainak a támogatásért! Köszönet Gedei Gábornak a szép konferálásért! Végül de nem utolsó sorban azoknak akik eljöttek és támogattak egy nemes ügyet, a mi ügyünket! KÖSZÖNJÜK!!!

(tovább...)