Edzések

Bemutatkozás

A Yakuzák Sportegyesület 1990. szeptemberében kezdte meg a működését jászberényi karate klubb néven. A karate klubbot Dányi László hívta életre. 1992-ben hivatalosan megalakult a Yakuzák SE.

Több mint 30 év tapasztalat

shin karate sportágban miden korcsoporttal rendelkezik Európa bajnokkal, legtechnikásabb Európa bajnoki versenyzővel, világversenyek helyezettjeivel.

Elismert, okleveles vezetőink, edzőink

Dr. Rédei István- Yakuzák SE elnöke Áder János Köztársasági elnök Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett CO-OP Star Zrt. elnök vezérigazgató Jászberény város önkormányzatának Pro Urbe díjazottja képet küldünk Jász-Nagykun-Szolnok megyéért díj

Agócs Tibor Nemzeti Tehetség központ „Bonis Bona” Tehetségekért díjazott Jászberény város önkormányzata- Gerevich Aladár Sportdíj Szolnok megye sportjáért díjazott

Agócs Zsófia Jászberény város önkormányzata-Gerevich Aladár Sportdíj Kétszeres felnőtt Európa bajnok

Nemzetközi versenyzők folyamat menedzselése

A Yakuzák Sportegyesület, az Y Akadémiával karöltve amatőr sportolói szerződéssel nemzetközi versenyzőket nevel, és folyamat menedzsel. A gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt versenyzőket rendszeresen versenyezteti nemzetközi, európai és világversenyeken. minőségi úgynevezett kiemelt edzőtáborokban trenírozza a magasan kvalifikált edzői stáb segítségével. A kiemelt versenyzői státusz mellett meghatározott közös felelőségi szinteken az amatőr sportolói minőséget támogatva professzionális környezetet biztosít a versenyzőknek.

Személyiségfejlesztés

Függetlenül a vállalt feladatoktól a Yakuzák SE tagsága számára folyamatos érték alapú oktatás és képzés valósul meg. A különböző sportágak művelése eszközként jelenik meg a személyiség fejlesztésben. A külföldi utakkal a világra nyitunk ablakot a fiatalok számára, hogy komplex a változásra alkalmas, jó kommunikációs készségű egészséges felnőtteké válhassanak.

„ Az övfokozatok, a bajnoki címek és minden tevékenység egy célt szolgál, hogy a Yakuzák SE tagjai, támogató környezete értékes a társadalom számára hasznos egészséges embereket neveljen. A fiatalokban rejlő tehetség kibontakoztatására megfelelő környezetet biztosít az egyesület vezetése. Szárnyakat adunk és támogatjuk a szülőket, családokat az értékek közvetítésében, nevelésben. Az egyesület partner a nevelésben és igazodási pont is egyszerre.”

Tehetségkutatás

Az egyesölet több mint 30 éves fennállása óta kiemelt stratégiai feladatnak tekinti a tehetségkutatást, a tehetség kiválasztást és a tehetségek menedzselését. Ezt a munkát ismerte el a Nemzeti Tehetségközpont 2020-ban, amikor kitüntette Agócs Tibort „A nemzeti tehetségekért” Bonis Bona díjjal. „ A mi dolgunk szárnyakat adni, ehhez a karate eszközként szolgál. Nincs magasztosabb cél, mint megtalálni, kiemelni és segíteni a tehetséges fiatalokat életük kibontakoztatásához. Amikor látja az ember ,hogy a közös munka nyomán elképesztő magasságokba jut egy fiatal, esetleg eltűnik a horizonton az rendkívül felemelő érzés . Egyszerre jelenik meg a nemzet iránti felelősség és a munkába vetett hit gyümölcse.”

Innováció és teljesítményfokozás

Az egyesület versenyzői több mint tíz éve, teljesítmény diagnosztikai hátérrel készülnek a megmérettetésre, alkalmazva a világ sporttudományos kutatásainak, legújabb trendjeinek elveit és módszereit.
Az amerikai National Strength and Conditioning Association (NSCA) a világ legnagyobb sporttudományos szervezete, amelyhez 2015-ben csatlakozott a Yakuzák Sportegyesület, Magyarországon először. Ebben az időben hozta létre a saját sporttudományos képzési rendszerét az Y Akadémiát. Vezetője professzor Dr. Dörgő Sándor a texasi San Antonio egyetem kineziológiai tanszék vezetője, illetve az NSCA Fellowship cím birtokosa. A professzor a kutatási bizottság vezetőjeként közel egy évtizede dolgozik, Texas állam kitüntetett professzora.

„ Más szemléletben, más módszerekkel dolgozunk, éppen ezért más eredményre jutunk. Az egyesületünkben van jelen a világ legújabb sporttudományos kutatások és a tradícionális megközelítés is. Kassai Lajos világhírű lovasíjász szavai igazak ránk is.” Nem az ősöket kell követni, hanem azt amit az ősök követtek”

Edzések

Időpontok

# Előkészítő Versenyző Felnőtt
H 16:00-17:00 17:00-18:00 18:00-19:30
Sz - 17:00-18:00 18:00-19:30
P 16:00-17:00 17:00-18:00 18:00-19:30

Kyokushin karate edzések Jászberény

Időpontok

# Előkészítő Versenyző Felnőtt
K 17:00-18:00 17:30-19:00 18:00-19:30
Cs 17:00-18:00 17:30-19:00 18:00-19:30

Kyokushin karate edzések Nagykáta

Időpontok

# Előkészítő Versenyző Felnőtt
K 17:30-19:00 18:00-19:30 18:00-19:30
Cs 17:30-19:00 18:00-19:30 18:00-19:30

Kyokushin karate edzések Jászboldogháza

Edzőink

Szakképzett, a folyamatos tanulást szem előtt tartó, sportmúlttal rendelkező, innovatív gondolkodású edzői stáb.

Sensei Agócs Tibor 3. dan

A 80-as évek elején kyokushin karate sportággal, illetve harcművészettel kezdődött a sportkarrierem. Versenyző, válogatott edző, majd szövetségi kapitányként végig jártam a ranglétrát. 1990-óta tanítással is foglalkozom, a Yakuzák sportegyesületet 1992-ben alapítottam. 1994.ben, 1999.ben és 2006-ban dan fokozatokra vizsgáztam.  Négy évtizedes sportmúlt és több mint három évtizedes edzői múlttal rendelkezem.

Elérhetőségek

telefonszám: +36706331007
e-mail: yakademia@gmail.com

Sensei Agócs Tibor 3. dan
Ars poetica, vélemények

Az ember holisztikus fejlesztésében hiszek. Az elmúlt évtizedekben számtalan gyermeket, versenyzőt segítettem álmai megvalósításában. Különös képességet kaptam. Meglátom a tehetség szikráját és képes vagyok szárnyakat adni másoknak, majd koncepciózusan segíteni tanítványaim, vendégeim az életvezetésben. Bár mindenkinek a kezében van a saját testének, szellemének és érzelmi egységének fejlesztése, hiszem, hogy tapasztalatommal kettesével veheti a lépcsőfokokat.”

Edzéseim

 • gyermek karate
 • felnőtt karate
 • nemzetközi versenyfelkészítés
 • képességfejlesztés gyermekeknek, 
 • személyi és csoportos funkcionális edzések minden korosztálynak

Simon Orsolya 1. dan

Általános iskolás éveimet testnevelés tagozatos osztályban töltöttem, ennek és szüleimnek köszönhetően, valamint a sport szeretete révén, több sportágat volt szerencsém versenyszerűen kipróbálni, végül a karate köré rendeződött az életem.
•    8 évesen 1992-ben kezdtem a karatét sensei Agócs Tibornál 
•    Junior válogatott tagja voltam 2000-2002-ig
•    Felnőtt válogatott tagja voltam 2002-2007-ig
•    Yakuzák Se. jászboldogházi dojo-ját 2009-től vezetem
•    1.Dan övfokozatra 2013-ban vizsgáztam

Tanítványaim számos utánpótlás és korcsoportos versenyek nyertek, többszörös diákolimpia és magyar bajnokok.

Elérhetőségek

telefonszám: +36305683723
e-mail: orsi137@gmail.com

Simon Orsolya 1. dan
Ars poetica, vélemények

Szülőként, sportemberként és edzőként is fontosnak tartom, hogy a gyermekeimnek és a kezeim alatt megforduló gyerekeknek átadjam azt az értékrendet, amelyet az edzéseken képviselek. Az értékek, amelyeket a sportban megtanulunk, nem csak a sportban, hanem az élet minden területén hasznosak lehetnek. A kitartás, a fegyelem, az önfegyelem, a csapatmunka a mindennapi életünkben jelen van.

Edzéseim

Jászboldogháza – Y Ház
kedd, csütörtök 17:00-19:30

Agócs Zsófia 1. dan

1997-ben, 8 évesen kezdtem a kyokushin karate sportágat egy Heves megyei kistelepülésen Abasáron, majd 2011-ben  átigazoltam ,hogy nemzetközi felnőtt versenyzővé válljak a Yakuzák Sportegyesületben. Számos hazai és nemzetközi versenyt megnyertem gyermek, serdülő, ifjúsági junior kategóriákban, majd formagyakorlatban junior Európa bajnoki címet nyertem két alkalommal. Átlépve a felnőtt kategóriába, a folyamatos tanulás mellett döntöttem és sporttudományos alapokra szerettem volna helyezni a felkészüléseimet. Az új ismeretek elsajátítása miatt Jászberénybe, a Yakzuzák Se-be igazoltam. Már több mint tíz éve tagja vagyok a Yakuzák Se-nek, ahol a következő verseny eredményeket értem el:

 • 2x Európa-bajnok, és legtechnikásabb versenyző
 • Súlycsoportos Világkupa 2. hely
 • Súlycsoport nélküli Világbajnokság legjobb 32.
 • 6x-os Magyar-bajnok
 • 3x Horvát-bajnok
 • 2x Lengyel-bajnok
 • Osztrák-bajnok
 • számos hazai és nemzetközi verseny bajnoka
 • 2016-ben sikeres vizsgát tettem 1.dan fokozatra.

Elérhetőségek

telefonszám: +3635600975
e-mail: zsofiaszabo89@gmail.com

Agócs Zsófia 1. dan
Ars poetica, vélemények

Közel 20 éves versenyzői múlttal, a saját testemen tapasztalt rendkívül eredményes sporttudományos elveket és módszereket szeretnék átadni azoknak akik, megtisztelnek bizalmukkal. Számomra fontos a cizellált, pontos gyakorlat végrehajtása és a helyes edzés profil felállítása. Tudom, hogy tudom. Tudom, hogy megtudom tanítani. Tudom, hogy fejlődni fognak vendégeim.”

Edzéseim

 • gyermek karate
 • képességfejlesztés gyermekeknek, mozgásterápia
 • személyi és csoportos funkcionális edzések minden korosztálynak

Kenyó László 1. dan

1982-ben 15 évesen kezdtem a Kyokushinkaratét Nagykátán. A szolnoki Dojo szárnyai alatt zajlottak az edzések, Shihan Furkó Kálmán irányításával.
2013 júl. 06.-án Jászberényben a nemzetközi edzőtáborban első Dan övfokozatra sikeresen vizsgáztam.

Elérhetőségek

telefonszám:
e-mail:

Kenyó László 1. dan
Ars poetica, vélemények

Gyermekeim és unokáim számra példát szeretnék mutatni az életben, ezért nagyon fontosnak tartom az értékalapú közösségünket.

Edzéseim

Fülöp Roland 1. dan

Számos hazai és nemzetközi versenyen értem el helyezést gyermek, serdülő, ifjúsági junior kategóriákban. Átlépve a felnőtt kategóiába 8 évig voltam magyar válogatott. 2023 szeptemberében leszek 30 éve tagja a Yakuzák Se-nek, ahol a következő verseny eredményeket értem el:

Ifjúsági és Junior Magyar Bajnok
2x Junior Európa-bajnoki 3. hely
2x Felnőtt Európa bajnoki 3. hely
Japán Bajnokság 5. hely
Felnőtt Magyar-bajnoki 2. Hely
3x Hungarian open 3. hely
Dán bajnokság 2. hely 

2014-ben sikeres vizsgát tettem 1.dan fokozatra.

Elérhetőségek

telefonszám: +36303672168

Fülöp Roland 1. dan
Ars poetica, vélemények

Edzőként, apaként az alapvető emberiértékekre szeretném felhívni a tanítványok figyelmét.

Edzéseim

Jászfényszaru kedd csütörtök: 18:00-19:30

Előhegyi Zoltán 2. kyu

Általános iskolás éveimben atletizáltam, ezen belül a közép- és hosszútáv futásban értem el eredményeket. A későbbiekben a kyokushin karate mellett megismerkedtem a shotokan karate és az aikido alapjaival, valamint rendszeresen látogattam a szolnoki székhelyű Siam Gym muay thai boksz edzéseit. A Yakuzák Sportegyesület tagjaként saját edzésmunkámon kívül rendszeresen részt veszek az egyesület által szervezett edzőtáborokban, segédedzőként a különféle versenyeken, valamint az évenkénti övvizsgákra történő felkészítésekben is részt vállalok.

Elérhetőségek

telefonszám:
e-mail:

Előhegyi Zoltán 2. kyu
Ars poetica, vélemények

Mottó: -Lefelé nem igazodunk-

Edzéseim

Móczó Milán 1. kyu

A sportot már egészen fiatalon mindössze 7 évesen kezdtem. A kyokushin karate nevű japán karate stílusban találtam meg a helyem és már közel 14 éve (2007 óta) csinálom ezt a harcművészetet. A karate versenyzői pályafutásomat 8 éves korban kezdtem kisebb hazai versenyekkel. A kis hazai megmérettetésektől, a 12 év versenyzés során, eljutottam a nagyobb nemzetközi, európai és világversenyekig. Több hazai és nemzetközi bajnokságot, valamint korcsoportos Európa bajnokságokat nyertem. Felnőtt Európa bajnokságon többször dobogóra álltam. Célom az Európa bajnoki és a súlycsoportos Világ bajnoki cím megszerzése. A sport szerves része az életemnek, amely nélkül már el sem tudom képzelni azt. Mint edző az a célom, hogy átadjam edzéseim során azt az élményt, amely megszeretteti vendégeimmel a testmozgást. Edzéseim során nagy hangsúlyt fordítok a megfelelő bemelegítésre illetve egyéb preventív gyakorlatokra, amelyekkel igyekszem megóvni a vendégek egészségét.  Minden esetben arra törekszem, hogy az edzések tematikusan felépített legyenek, ahol a megcélzott izomcsoportot illetve képességet, megfelelő pihenőkkel, a lehető leghatékonyabban fejlesszük. Számomra nagyon fontos a szakmailag helyesen végrehajtott gyakorlatok és folyamatos fejlődés mellett az edzéseken való kötetlen, családias légkör kialakítása.

Elérhetőségek

telefonszám: +36301866320
e-mail: moczomilan2001@gmail.com

Móczó Milán 1. kyu
Ars poetica, vélemények

„Szakmailag helyesen a folyamatos fejlődésért, vidáman és személyre szabottan.”

Edzéseim

 • személyi edzés
 • csoportos funkcionális edzés