Elhunyt shihan dr. Karmazin György...

v, 2017-08-06 14:27 — senseiagocs
IMG_5144.JPG
IMG_0043.JPG

"Hivatalosan is hírt kell adnunk arról a szörnyű tragédiáról és szomorú hírről, amely a személyes érintettségen túl mélyen érinti az egyesületünket, szövetségünket és az egész világ kyokushin társadalmát is. Karmazin Gyurit elvesztettük.

2017. augusztus 1-én minden előjel nélkül életét vesztette Gyuri barátom, példaképem. Épp a születésnapomon. Ennek a hírnek a megfogalmazása olyan erőt kíván, és olyan mélységekbe taszít, melyre nincs természeténél fogva felkészülve az ember tudata.
A több évtizedes baráti, szakmai kapcsolat egy pillanat alatt ért véget az edzés közben 51 évesen elhunyt, páratlan életúttal rendelkező mester halálával. Harcoshoz méltó módon szépen hagyott itt bennünket sajnos fájdalmasan korán.
Visszaemlékezve a '80-as évek közepén kezdődő kapcsolatunkra, a nagykátai bemutatókra, az övvizsga küzdelmekre, és több megmérettetésre egymás ellen a hazai és nemzetközi versenyeken különösen fájdalmas a veszteség. A méltó ellenfélből igaz barát és mentor lett az évek alatt és közösen álmodtuk meg az SHSZ alapjait Nagykátán a kemence mellett. A tragédia felvillantja azokat a perceket, melyeket szabadidőnkben tölthettünk együtt a horvátországi, olaszországi, magyarországi nyaralások kapcsán, és felvillantja azokat a szakmai utakat, amellyel szinte az egész világot bejáratunk együtt az 1990-es valenciai úttól egészen a 2017-es kazahsztáni útig. Nem titok, hogy a Yakuzák Se. és az Y Akadémia  kialakításában is sokat segített, mind a jelenleg működő szakmai koncepció kialakításában és az azt támogató marketing koncepció kialakításában is. Tette ezt olyan egyszerűséggel, közvetlenséggel - és csak a Rá jellemző - intelligens kifinomult módon, melyre senki nem lett volna képes.

Gyurit augusztus 16-án Szolnokon az Olaj csarnokban 10 órától búcsúztatjuk. A búcsú nem végső hiszen velem, velünk marad!

Őszinte részvétem fejezem ki a családjának Anitának, Reginának, Kristófnak és a hozzátartozóknak!"

Tibi

ui: Gyuri! Köszönöm a sok szép emléket és a barátságod! A 10 kunára még szükség lesz!!!

(tovább...)