T – Mobile flotta információ!

k, 2011-02-01 14:27 — admin
azenreklamom.gif
Kedves flotta tagok!
Ma délelőtt az egyesületünk irodájában a T- Mobile új kapcsolattartónkkal tisztáztuk a flottánkkal kapcsolatos, felmerült összes kérdést.A megbeszélés alapján a ránk vonatkozó kötelezettségek közül a legfontosabb a fizetési teljesítések pontos betartása. Kérek mindenkit, hogy amennyiben a megjelölt határidőig nem tudja teljesíteni a befizetést, akkor azt a T-Mobile helyi irodájában tegye meg, mert ott egyből megjelenik a folyószámlán a befizetés. 
A havi  csekkeket legkésőbb 23-24.-éig legyetek szívesek rendezni!
Az új készülékekkel, előfizetésekkel kapcsolatban kérem, hogy Beszteri  Attilát (06305687358) keressétek. A rendeléseteket webshopon keresztül, ingyenes házhozszállítással kapjátok meg. A jászberényi T-Mobile irodában Nagy Melindánál, csak a sürgősségi eseteket intézzétek.
A decemberben kiszámlázott „Egyirányúsítás feloldása” vagy másképpen visszakapcsolási díjat, amely sokunkat érintett 2000Ft + ÁFA (2500 Ft) megreklamáltuk és ígéretet kaptunk méltányosságra, vagyis a jóváírásra. Pár hét múlva választ kapunk a döntésről.
Csak az jogosult a flottakedvezmények igénybevételére, aki részt vesz a Yakuzák SE munkájában és tagsági díjat is fizet. Az egyesület által nyújtott előnyöket (melegítő, közösségi programok, stb..) egyoldalúan kihasználni nem etikus.
Azok, akik notórius tartozók, kénytelenek leszünk tőlük „kaukciót” kérni és amennyiben ismét késnek a befizetéssel (Több hónapos tartozások), ezt a típusú együttműködést megszakítjuk és kikerülnek a flottából.
Továbbá kérek mindenkit, hogy felelősen, felnőtt emberhez méltó módon kommunikáljunk és használja a flotta adta előnyöket.


Osu! sensei  Agócs Tibor


(tovább...)