Öt iskola a Kassai völgyben...

cs, 2022-04-07 21:53 — admin
496487_kassai.jpg
Kedves Szülők! Kedves Tanítványok! 
Kassai Lajos lovasíjász mester barátom hívására öt harcművész/zen iskola vezetői együttműködést alakított ki az elmúlt hónapokban.

Ambruzs Szabolcs Sifu mester (kungfu), Chong An Sunim zen szerzetes, tanító, Vilcsek Péter a Mázsaház mozgásrendszer vezetője és személyem a kyokushin karate gyakorlója fogott össze a közösségeink összekapcsolása érdekében. Szeretnénk egymástól tanulni, és olyan szellemi tartalommal kiegészíteni tanításinkat, melyeket a tapasztalatok szintetizálásával tudunk létrehozni.

Ezért nyáron június 11-én összejövetelt szervezünk a Kassai Völgyben Kaposmérőn. Ezen a találkozón délelőtt 10 órától minden csoport megcsinálja a saját edzését, majd délután az öt iskola bemutatója következik 16:30-tól. Ezt követően ünnepi vacsora zárja a napot. A  megbeszéltek szerint 40 fő tud részt venni az eseményen. Kérem a magas öveseket tegyék szabaddá erre a napra magukat, hiszen iskolánk bemutatójáról van szó. A tervek szerint 30 fő karatés és 10 fő kisérőt tudunk magunkkal vinni. Az utazás több személyautóval történik majd. Családok is jöhetnek természetesen kirándulás képen. Az eseményről film készül.  

A részvételi díj csak a vacsora költsége lesz.
Osu! sensei

(tovább...)