Minőségi elvárások egyéni-testreszabott képzés és terhelés az Y Akadémia budapesti edzőtáborában…

v, 2021-01-17 23:29 — admin
DSC_0958 (2).JPG
Egyéni kódoknak és életkori sajátosságoknak megfelelő edzésekért és képzésekért utaztak Budapestre az Y Akadémia versenyzői karöltve a Zsiga Fight Team versenyzőivel és még két egyesület képviselőjével január 14-17 közötti időszakra. Így Három szervezet négy egyesülete volt jelen a közös gyakorláson. A rendkívül szigorú Covid 19 ajánlásait betartva biztonságban, elkülönítve dolgozott együtt a csapat.

Az idegrendszert és fizikai képességet fejlesztő edzések sportszakmai modulokban történtek kiegészítve az egyéni képzésekkel.
A Duna Garden Hotel és a Fitness 2000 monumentális edzőterme biztosította a kiemelt feltételeket a résztvevők számára.
A három nap alatt kilenc edzés valósult meg konzekvens szakmai mederben egymásra épülve. Az edzéseket elméleti képzés, módszertani gyakorlati tapasztalatcsere egészítette ki.
A versenyzők minőségi terhelését Solymosi Antal masszőr segítette munkájával, az Y Média pedig a motivációt és az érzelmi feltöltődést segítette a ,,Férfi munka volt” című filmjével.
Az edzések percre pontosan, szervezetten folytak a részletes kidolgozott edzés tervnek megfelelően, melyet az edzők a teljes gyakorlati tárral részletesen kidolgozva kaptak meg jóval a tábor előtt.
A hét edző (Dr. Rácz Levente TE tanszékvezető, Agócs Tibor Y Akadémia szakmai vezető, Fridvalszki Marcell Vasas erőnléti edző, Falatovics Ádám erőnléti edző, Agócs Zsófia Y Akadémia karate szakági edző, erőnléti edző, Tóth Benjámin Y Akadémia erőnléti edző, Darázs Mátyás Y Akadémia erőnléti edző) szemét semmi nem kerülhette el, így az egyéni képzéseken túl a csoportokban zajló edzések is nagy hatásfokkal zajlottak.
A budai várban történt kora reggeli lépcsőzés üde színfoltja volt a sorozatterhelésnek.
A katarzist mégis a Móczó Milánról készült film jelentette.

https://youtu.be/4ZGZp60hupI Döbbenetes erővel hatott. A szombat este örök emlék marad a táborozóknak.


Köszönetnyilvánítás:
Köszönet a Zsiga Fight Team-nek, hogy jelenlétükkel erősítették a tábor színvonalát. Köszönet Gulyás Gyulának és Kelemen Máténak, valamint a Fitnesz 2000 vezetőjének, Pintér Ferencnek, hogy ilyen magas szinten tudtuk megvalósítani szakmai céljainkat.
Büszkék vagyunk, hogy dr. Rácz Levente a TE szakembere segíti munkánkat és vele valamint tanítványaival Fridvalszki Marcellel és Falatovics Ádámmal dolgozhatunk.
Köszönet Tóth Benjaminnak és Darázs Mátyásnak a professzionális munkáért és hozzáállásért!
Köszönet Solymosi Antalnak a masszőri munkáért, amellyel sokat tett a versenyzőkért!
Hálás köszönet Gedei Gábornak, Mészáros Máriának, Németh Máténak azért a páratlan csodáért és lélekemelő alkotásáért, amellyel megörvendeztettek bennünket hetven perces filmjükkel!

(tovább...)