Téli “bentalvós” edzőtábor...

h, 2020-12-14 09:18 — senseiagocs
23AAB83C-3DF2-43C0-9AEB-49847BF874DB.jpeg
Már a jövő évre készülnek…
Véget ért a Yakuzák SE / Y Akadémia téli edzőtábora, melyet a kormányrendeletek miatt csak a versenyzőknek hirdetett meg a jászberényi Y Házba az egyesület. 
A három napos edzőtáborban már a jövő évi céloknak megfelelően sokrétű képzésben részesültek a versenyzők. Az időszaknak megfelelő technikai képzés, kondicionálás mellett értelmi képzés is megvalósult a jászberényi impozáns létesítményben, az "Élet iskolájában". 
A versenyzők egészségesen, rendkívül nagy motivációval tértek haza. Szükségük is lesz rá, hiszen Agócs mester az ünnepek alatt is a Mátrába vezényli csapatát többször, ahol futva küzdik le a hegyet. A táborban két előadást is meghallgathattak a jelenlévők. Hamar Katalin Jászberény város szakreferense tartott előadást az önkéntesség kultúrájáról, majd Móczó Milán egy Ted X-es előadást értelmezett és mutatott be.

„Visszatértünk. Végre újra önazonosak vagyunk. Ebben a táborban olyan energiák, szeretet és belső béke párosultak, amelyben azon kívül, hogy öröm volt dolgozni hatalmas előrelépések valósultak meg. 
Nem titok, 2019-ben már jeleztem, hogy az eredményességtől függetlenül rossz energiák jelentek meg a felkészülésünkben, éppen ezért vezettük be a "teljesítmény alapú versenyeztetést" és ez a szűrő megtette a dolgát. Gratulálok Móczó Milánnak az előadásához és köszönöm, hogy felkészült.  (Milán előadásának témája: https://youtu.be/Hu4Yvq-g7_Y)
Szeretném megköszönni a szülők támogatását, hogy hajnalban keltek, hogy eljuthassunk a Mátrába. Micsoda élmény volt látni az ébredő Mátrát és a csendben hallani a cipők mozgását és légzések ritmusát. Nagyot léptünk szakmailag előre. Hajrá Yakuzák SE!” – nyilatkozta Sensei Agócs Tibor

(tovább...)