Magas rangú kitüntetést kapott Agócs Tibor...

h, 2020-08-24 22:23 — admin
1_5.jpg

„Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” elnevezésű állami kitüntetést vehette át ma délelőtt Budapesten Agócs Tibor, a Yakuzák SE / Y Akadémia vezetője…

Ünnepélyes díjátadásra érkezett ma délelőtt Budapestre az Akvárium Klub rendezvény központba sensei Agócs Tibor. A Nemzeti Tehetség Központ által szervezett eseményen a tehetségekért kiemelkedő munkát végzőket jutalmazta a család- és ifjúságért felelős államtitkár, Novák Katalin.

A díjátadó gálán több államtitkárság képviseltette magát, de jelen volt Szilágyi Áron olimpiai bajnok és több híres sportoló és közéleti személyiség is.

A karate mestert Dr. Lantos Krisztina, a Nemzeti Tehetség Központ ügyvezetője személyesen jelölte a díjra, miután hírét vette jászberényi Y Házban történő képzéseknek, s ezekről személyesen is meggyőződött egy látogatása során.

Nagyon megtisztelő és rendkívül jó érzés, hogy ilyen magas rangú díjra érdemesnek találtak. Ezeket az elismeréseket útjelző tábláknak értékelem, amelyek a helyes utat mutatják. Köszönöm dr. Lantos Krisztinának, hogy ellátogatott az Y Házba és ezután jelölt is a díjra. A díjat fiamnak, Vitéznek ajánlom. Nagyon remélem az a tudás és tapasztalat, melyeket az elmúlt évtizedekben megszereztem, méltó módon segíti majd őt is sok-sok tanítvány után a benne rejlő tehetség kibontakoztatásában.” - mondta a díjátadó után Agócs Tibor. 

A díj elnevezése a Bonis bona discere, vagyis „Jótól jót tanulni” latin közmondásból származik.

Az eseményen az Y Média is részt vett, így erről hamarosan riportokkal tűzdelt szerkesztett film is látható lesz.

(tovább...)