KILÉPETT A YAKUZÁK SPORTEGYESÜLET AZ SHSZ-BŐL

sze, 2019-09-18 13:08 — admin
unnamed.jpg
unnamed (1).jpg
A tegnapi napon prominens sportdiplomáciai látogatás zajlott az Y Házban.
Shihan Furkó Kálmán 8. dan a hazai kyokushin alapítója,
Hasebe Toshiake a Magyar Kyokushin Karate Szervezet társadalmi elnöke, valamint 
Dr. Zsuga János 4. dan látogatták meg a Yakuzák Sportegyesület műhelyét. 
A látogatáson dr. Szabó Tamás Jászberény város polgármestere is tiszteletét tette. A látogatáson résztvevők megtekintették az európai színvonalú dojot és az egyesület jövőjéről tárgyaltak jó hangulatú megbeszélésen.
A 2015-ben Jászberény Város Önkormányzatával közösen létrehozott Y Ház Magyarország legeredményesebb kyokushin egyesületének ad helyet és emellett példaértékű az együttműködés városunkkal is.
A Yakuzák Se-ben sportoló Mező Lili 2019. november 9-10-én Tokióban megrendezésre kerülő Világbajnokságon képviseli városunkat és Magyarországot.

A délutáni sportdiplomáciai látogatás után sensei Agócs Tibor a Yakuzák Se szakmai vezetője „berendelte” az egyesületben dolgozó dojo vezetőit, a fekete öveseket és az egyesület idősebb véleményt formáló tagjait. A találkozó Nagykátán annál a kemencénél került megrendezésre az esti órákban, ahol az SHSZ alapítása történt. Akkor Karmazin György, Bencze Antal és Agócs Tibor vett részt az SHSZ életre hívásában. Most ugyanennél az asztalnál a kemence előtt a Yakuzák Se szakmai stábja gyűlt össze, hogy az SHSZ-ből történő kilépésről döntést hozzon. A jelenlévők egységesen támogatták a kilépést. A jövőben a Yakuzák Sportegyesület Shihan Furkó Kálmán Branch-ében folytatja a munkát. A Yakuzák Se és tagsága tehát a jövőben is a Shinkyokushin világszervezethez tartozva a legmagasabb szinten kívánja végezni munkáját. 
Osu!
Sensei Agócs Tibor

(tovább...)