23. Branko Bosnjak Horvát bajnokság...

szo, 2018-10-27 20:14 — admin
DSC_0393.JPG
Két versenyző képviselte a Yakuzák SE-t a több mint tíz ország részvételével megrendezett Horvát bajnokságon Samoborban. Mező Lili élete első felnőtt nemzetközi versenyén vett részt - 60 kg-ban. Szegedi Gábor pedig bizonyítani érkezett a férfiak -65kg-os kategóriájában. Lili magabiztosan három küzdelem után szerezte meg az első helyet. Útját wazarik és ipponok kísérték a dobogó legfelső fokáig. A legtechnikásabb versenyző címet is elhozta méltó módon. Lili szeptemberben töltötte a 18. élet évét, így anélkül, hogy túlértékelnénk jó teljesítménnyel utazhat haza, és ez a teljesítmény motiválhatja a közelgő U21-es EB-n Budapesten november 23-25 között. 
Indi avagy Gábor sajnos kiengedett egy nagyon jól elkezdett mérkőzés után és a véghajrában fejrúgással kikapott. Előre lépett, de az utolsó pillanatban nagyot hibázott amit könyörtelenül kihasznált bolgár ellenfele.
Tehát egy arany éremmel és egy külön díjjal utazunk haza, ami nem meglepő, hiszen Szabó Zsófi akit ma már Agócs Zsófinak szólítanak háromszor is megtudta nyerni ezt a rangos tornát szintén legtechnikásabb versenyzőként. A hagyományt tehát van aki folytatja egyesületünkben... :)

Gratulálunk a versenyzőknek! Hajrá Yakuzák SE!

(tovább...)