Két versenyünk volt a hétvégén...

v, 2018-10-07 21:08 — admin
DSC_1052.JPG
DSC_0416.JPG

Siklósra utazott egyesületünk szombaton ahol 11 arany, két ezüst és nyolc bronz érmet szereztünk. A versenyen voltak szép küzdelmeink de ugyanakkor hektikus teljesítmények is... Az ősz tétmérkőzései elkezdődtek még akkor is ha néhányan ezzel a tatamin szembesültek...

Eredmények:


I. Helyezettek

Palásti Krisztián

Baráth Zille Veronika

Danka Hunor 

Lendvai Levente

Notheisz Janka

Móczó Márk 

Móczó Milán 

Gál Barnabás

Mező Lili

Kerekes Réka 

Szabó Liza


II. Helyezettek

Kun István 

Csibra Barnabás


III. Helyezettek

Tugyi Eszter

Treba-Kovács Botond 

Bagyinszki Máté 

Lendvai László

Treba-Kovács Kíra

Kiss László Mátyás

Jónás Kitti 

Jónás László


Vasárnap Szentesen küzdöttek négyen ahol 10 ország (Ukrajna, Spanyolország, Izrael, Lengyelország, Oroszország, Horvátország, Szerbia, Hollandia, Ausztria és Magyarország) 171 nevezője vett részt..

Tartalmas hétvégén vagyunk túl, hiszen két versenyén vettünk részt. Tegnap Siklóson, ma pedig Szentesen léptünk tatamira. Mező Lili és Kerekes Réka arany éremmel tértek haza, míg Móczó Milán ezüst érmet hozott. Szegedi Gábor nem ért el eredményt. Réka junior és felnőtt kategóriában is bizonyított. Ezen a hétvégén nyolc mérkőzésen lépett tatamira és mindannyiszor győzött. A felnőtt nehézsúlyú Magyar bajnokot Tóth Csengét is attraktív megoldásokkal végül súllyal tudta megverni kiélezett mérkőzésen. Lili élete első felnőtt versenyén KO-t is tudott bemutatni, de sokan lemondták a nevezést így valós képet nehéz lenne alkotni küzdelmeiből. Milán KO-kkal menetelt a döntőig ahol súllyal maradt alul..

(tovább...)