Rendkívüli hétvége előtt állunk...

cs, 2018-06-21 12:14 — senseiagocs
szentes.jpg
KDF2018.jpg
Rendkívüli hétvége előtt áll egyesületünk. Utánpótlás versenyzőink, illetve a fiatalabb tanítványok életében is ritkán fog előfordulni, hogy egyszerre két nagyszabású világversenyen lépnek tatamira társaik. 
Mint ismeretes az anya szervezetünk (WKO Shinkyokushin) "The Karate Dream Festival" néven szervezi a világon is egyedülálló utánpótlás versenyét Tokióban. Több 3000 versenyző lép tatamira közöttük 3 magyar is a Yakuzák Se-ből. Mező Lili,Kerekes Réka és Móczó Milán hosszú felkészülés után japán idő szerint június 24-én 9 órakor kezdik meg a bemelegítést a Tokyo Metropolitan Gymnasiumban. Ez magyar idő szerint június 24 vasárnap hajnali 2 lesz. Az Y házban szülők és szurkolók fogják bíztatni távolról a japánban harcolókat. Hiszen élő közvetítést adunk az egyesület tagjai számára.
A másik nagy megmérettetés Shihan Brezovai Sándor által szervezett III. All Kyokushin World Tournament lesz "Young Lion's World Championship" néven kerül megrendezésre Szentesen. Ezen a versenyen június 23-án szombaton fog harcolni a Yakuzák Se 14 versenyzője. Sokan ezzel a versennyel kezdik meg az őszi szintén Magyarországon megrendezésre kerülő U-16, U-21 Európa bajnokságra a felkészülést. A novemberi 23-25. között Budapesten az Újpesti Jégpalotában 8 versenyzőnk szeretne tatamira lépni, amelyhez még az ősszel kvalifikálni kell magukat. A szentesi verseny éppen ezért kiemelt fontosságú, hiszen alacsony költséggel lehet nemzetközi tapasztalatot szerezni időben megfelelően távol az őszi célversenytől. 
Nehéz megoldandó feladatok előtt állnak versenyzőink melyre lelkiismeretesen felkészültünk és a szülőknek és támogatóinknak köszönhetően részt tudunk venni rajtuk.
 
Versenyzők! 
Harcoljatok becsületesen, tegyetek meg mindent a győzelemért! Lépjétek át önmagatok árnyékát! 

Kedves Szurkolók, Szimpatizánsok! 
MOST NAGY SZÜKSÉG VAN RÁTOK! Legyetek velünk és biztassátok versenyzőinket akik Magyarországot képviselik mindkét helyen. 
OSU! Hajrá Yakuzák Se! 

(tovább...)